Kokous- ja JUHLATILAT Turussa ja RAISIOSSA

Meillä järjestät niin pienet kuin isot tilaisuudet

Kahvila Otava tarjoaa monipuoliset puitteet niin yksityistilaisuuksien kuin yritystapahtumien järjestämiseen. Tilamme muuntuvat mainioisti niin sydämelliseen hetkeen rakkaiden kanssa kuin esimerkiksi vapaamuotoisempaan kokoustamiseen. 

Tutustu tiloihimme ja kysy lisää soittamalla tai lähettämällä viestiä.

Ota yhteyttä

Juhlatilat

Etsitkö täydellistä tilaa seuraavien juhliesi järjestämiseen? Tarjoamme valikoiman upeita juhlatiloja erilaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Kahvila Kisälli tarjoaa intiimin ja viihtyisän ympäristön 10–80 hengen seurueille. Bistron kabinetti on ihanteellinen valinta pienemmille juhlille (20 henkilöä). Jos suunnittelet suurempaa tilaisuutta, tilaa löytyy jopa 100 hengelle. Haluatko järjestää vieläkin suuremman tapahtuman? Hansasalin juhlatila tarjoaa tilaa noin 200 hengelle, joten voit kutsua ystäväsi ja sukulaisesi juhlimaan isosti. Café Pegasuksen miljöö Aboa Vetus & Ars Novan yhteydessä lumoaa juhltavieraat.

Erilaisia juhla- ja kokoustiloja löytyy myös Cafe Siriuksen, Café Teutorin, Café Elephanten ja Impivaaran uimahallin yhteydestä.

Kanssamme juhlastasi tulee varmasti ikimuistoinen! 

Tutustu lisää

Kokoustilat

Tervetuloa tutustumaan monipuolisiin kokoustiloihimme, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Meiltä löytyy kokoustiloja niin pienille ryhmille kuin suurempiin tapahtumiin ja seminaareihin.  Valitse meidät kumppaniksesi kokoustilojen järjestämisessä ja varmista, että tapahtumasi onnistuu sujuvasti ja ammattimaisesti! 

Kurkkaa myös catering-palvelut!

VARATTAVAT TILAT

Meiltä löydät vuokratilat niin pienille porukoille kuin isommallekin juhlaväelle:

  • Kahvila Kisälli 10–80 henkilöä
  • Bistron kabinetti 20 henkilöä
  • Bistron koko tila 100 henkilöä
  • Hansasalin juhlatila n. 200 henkilöä
  • Cafe Sirius
  • Café Teutori
  • Café Elephanten
  • Impivaaran uimahalli
Tutustu juhla- ja kokoustiloihin