Turun kaupunginkirjaston
kahvila Café Sirius

Tule viettämään päivän tähtihetkeä kahvilaherkkujen muodossa Turun kaupunginkirjaston kahvilaan Café Siriukseen. Hempeän värinen pytinkimme sijaitsee kirjaston sisäpihalla. 

 

Tervetuloa kahville tai kevyelle lounaalle. Valikoimaamme kuuluvat tuoreet makeat ja suolaiset leivonnaiset, täytetyt leipäset, piirakat ja annossalaatit. Meillä on myös anniskeluoikeudet.

Viihtyisä kahvila kirjaston sisäpihalla

Turun kaupunginkirjaston kahvila Café Sirius palvelee asiakkaitaan suloisen vaaleanpunaisessa rakennuksessa pääkirjaston sisäpihalla. Kahvilassamme voit pistäytyä esimerkiksi kirjastokäynnin yhteydessä tai poiketa muuten vain herkuttelemaan. Kahvilassa sisällä on istumapaikat 30 henkilölle, ja lisäksi käytössä on sisäpihan tunnelmallinen terassialue.

sirius@kahvila-otava.fi

ETSIKÖ TILOJA JUHLIASI TAI TAPAHTUMAASI VARTEN?

TURUN KESKUSTAN TUNTUMASTA löydät TILAT YKSITYISJUHLILLE

Café Siriuksen tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksia varten niin kahvilan aukioloaikojen aikana tai niiden jälkeen. Kokous- ja juhlatilaa löytyy noin 30–60 henkilölle. Kahvilan yläpuolella olevien kokoustilojen vuokrauksesta vastaa Turun pääkirjasto. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Juhla- ja kokoustilat

OTAVA CATERING

TILAA myös TARJOTTAVAT KAUTTAMME

Vuokratessasi tilat meiltä hoidamme  myös tarjoilut juhliisi. Meidän kauttamme onnistuu myös tilata tarjoilut erilaisiin kokouksiin ja juhliin.

Katso catering-palvelut!

ANNISKELUOIKEUDET

KAHVILASTA LÖYTYY ANNISKELULUVAT

Onko toivomuksena kuohuvainen alkumalja tai viinitarjoilu ruokien kanssa? Me järjestämme puitteet.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Café Sirius 

Linnankatu 2–4

20100 Turku

 

Tavoitat meidät helposti sähköpostitse ja puhelimitse:

Aukioloajat:

  • ma–pe klo 9–20
  • la–su klo 11–17
Soita tästä