Idyllinen Kahvila Kisälli Turussa

Viihtyisän hurmaava Kahvila Kisälli sijaitsee 1850-luvulla rakennetussa puutalossa aivan Luostarinmäen museokorttelin vieressä Vartiovuorenkadulla Turussa. Piipahda kahvilassamme museovierailun yhteydessä tai tule muuten vaan! Sijaitsemme mm. puolivälissä Samppalinnan ja Kupittaan maauimaloita.  Meillä nautit esimerkiksi vasta keitettyä kahvia ja tuoreita, itse tehtyjä leivonnaisia – ja palasen ainutlaatuista tunnelmaa.

Tuoretta ja itse tehtyä

Kahvila Kisälli tarjoaa asiakkailleen tuoreita, itse tehtyjä leivonnaisia, kuten piirakoita, pullaa, sämpylöitä, leipää ja leivoksia sekä vastakeitettyä kahvia. Valikoimaamme kuuluvat myös esimerkiksi jäätelö ja virvoitusjuomat.

  • Example label Subtext

Olemme huomioineet tarjolla olevissa tuotteissa myös erityisruokavalioita noudattavien tarpeet ja perheen pienimmät. Ravintolamme sopii koko perheelle. Kerromme mielellämme lisää itsestämme ja tuotteistamme!

kisalli@kahvila-otava.fi

1850-luvun tunnelmaa

Kahvila Kisälli palvelee asiakkaitaan 1850-luvulla rakennetussa puutalossa, joka henkii vanhan ajan tunnelmaa. Kahvilassamme voit pysähtyä hetkeksi historian keskelle ja hengähtää esimerkiksi museopäivän tai ostosten lomassa. Asiakaspaikkoja löytyy niin sisä- kuin ulkotiloistakin. Aurinkoisina kesäpäivinä viihdyt vaikkapa jäätelöllä aurinkoisella kesäterassillamme.

Luostarinmäen museokortteli – aikaikkuna Turun historiaan

Luostarinmäen museokortteli tarjoaa mahdollisuuden kurkistaa Turun historiaan. Luostarinmäellä sijaitsee Turun ainoa yhtenäinen puutaloalue, joka säilyi vuoden 1827 Turun palossa. Alueen yli 200 vuotta vanhat rakennukset sijaitsevat alkuperäisillä paikoillaan, ja korttelin kujat, pihat ja kodit muodostavat ainutlaatuisen miljöön keskellä Turkua.

 

Voit tutustua alueeseen tarkemmin Turun museon sivuilla. Museon aukioloajat ja esimerkiksi tarkemmat tiedot paikalle tulevista bussilinjoista löytyvät verkkosivuilta.

Lue lisää museoalueesta

Etsitkö tiloja juhliisi?

Kahvila Kisällistä voi vuokrata tiloja myös yksityisjuhliin. Meiltä löytyy tiloja niin pienemmille, noin 10 hengen juhlille, kuin isommille 50 hengen seurueille.

Juhla- ja kokoustilat

Yhteystiedot ja aukioloajat

Palvelemme Luostarinmäen museokorttelin yhteydessä. Museokortteli sijaitsee noin kilometrin päässä kauppatorilta osoitteessa Vartiovuorenkatu 2, 20700 Turku.

 

Lähelle museota pääsee julkisilla liikennevälineillä tai vaikka kävellen. Auton voi pysäköidä lähellä olevien katujen varsilla oleville pysäköintipaikoille.

 

Tavoitat meidät helposti sähköpostitse ja puhelimitse:

Aukioloajat:

  • päivitämme tietoja

Yksityistilaisuuksia otamme toki vastaan eli olethan yhteydessä, mikäli suunnittelet juhlia meillä.