Se Uimahallin kahvio Turussa ja Raisiossa!

Impivaara, Samppalinna ja Ulpukka – pulahda makujen syvyyksiin!

Kahvila Otava palvelee Turussa Impivaaran uimahallin sekä Samppalinnan maauimalan yhteydessä, Raisiossa kahviomme sijaitsee Ulpukan uimahallin sopukoissa. Kahviloissamme palvellaan monipuolisesti niin aamupalan, kevyen lounaan, välipalojen kuin tuoreiden leipomusten merkeissä. Aivan oma lukunsa on Samppalinnan maauimalan kesäiset tarjottavat – niistä syntyy muistoja! Tervetuloa!

Kahvila Otava

Kahvila Otava

Tutustu
Kahvila Pikku Otava

Kahvila Pikku Otava

Tutustu
Cafe Delfiini

Cafe Delfiini

Tutustu

Virkistävä Kahvihetki

Tervetuloa tutustumaan uimahalliemme piristävään kahvilamaailmaan! Tarjoamme monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja niin uimareille kuin muille rentoutuville ohikulkijoille. Meiltä saat niin italialaista erikoiskahvia kuin kotimaisen Meiran vaaleat ja tummat paahdot makusi mukaan. Pullat ja piiraat leivomme itse, gluteenittomana.

Lounasta monenlaiseen makuun

Uimahallikäynnin lomassa voit nauttia herkullisesta lounaasta. Tarjoamme vaihtuvan ja monipuolisen lounasvalikoiman, joka tyydyttää niin urheilijoiden kuin koko perheenkin maut. Valikoimastamme löydät niin kevyitä salaatteja, lämpimiä keittoja kuin täyttävämpiä pääruokia. Meillä tankkaat energiaa!