Catering-palvelut ammattitaidolla Turussa

Otava catering tarjoaa catering-palvelua ammattitaidolla Turussa ja lähiseudulla. Tulemme avuksesi järjestämään mitä erilaisimpia tilaisuuksia kastejuhlista ja syntymäpäivistä muistotilaisuuksiin. Saat meiltä toiveidesi mukaiset, maistuvat tarjoilut ja tarvittaessa myös tilat 10–200 henkilön tilaisuuksia varten. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juhlasi yhdessä! Teemme menuehdotuksen toiveidesi mukaan.

Kaikkiin elämäsi juhliin!

Otava catering auttaa sinua toteuttamaan kaikki elämäsi juhlat. Saat meiltä tarjoilut, astiat, pöytäliinat, tarjoiluhenkilökunnan ja tarvittaessa myös tilat. Kerro meille toiveesi, niin suunnittelemme kanssasi juuri sinun tilaisuuteesi sopivan kokonaisuuden. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiäkin Turun seudulla.

 

Soita ja kysy lisää

Catering-tarjoilut toiveeSI mukaan

Räätälöimme mielellämme toiveidesi mukaisen menuehdotuksen. Otamme tarjottavissa huomioon sekä tilaisuuden luonteen, makumieltymykset että erityisruokavaliot. Valmistamme kaikki tarjottavat ammattitaidolla tuoreista aineksista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa halutessasi myös koko tilaisuuden kulusta: kattaa näyttävän pöydän, tarjoilee ruoan, vie astiat pois ja siivoaa tilan juhlien jäljiltä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan toiveistasi!

Soita lisää tarjoiluista

Pitopalvelumme palvelee Turussa ja lähikunnissa

Tarvitsetko maistuvat tarjoilut tilaisuuteesi jossakin muualla? Yrityksemme Otava catering tarjoaa catering-palvelua ammattitaidolla Turussa ja lähiseuduilla. Otava catering loihtii toiveidesi mukaiset, maistuvat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin kastejuhlista ja syntymäpäivistä esimerkiksi muistotilaisuuksiin. Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää myös catering-palveluistamme!

Vuokrattavat juhla- ja kokoustilat

Vuokraamme tarvittaessa myös tilat monenlaisiin tilaisuuksiin 10–200 henkilölle.

VUOKRATILOIHIMME KUULUVAT ESIMERKIKSI: 

  • Kahvila Kisälli

  • Bistron kabinetti / koko tila

  • Hansasalin iso juhlatila

  • Café Sirius

  • Café Teutori sivutila / koko aulatila

  • Café Elephanten kokoustila / makasiini

  • Café Delfiini

  • Café Pegasus

  • Kahvila Otava, Impivaaran uimahalli

Ota yhteyttä ja kysy lisää tiloistamme!

Lue lisää juhla- ja kokoustiloistamme!

Yhteystiedot

Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostitse:

Ota yhteyttä