Etsinnässä JUHLA- ja kokousTILAT TURUSSA tai RAISIOSSA?

Meillä järjestät niin pienet kuin isot tilaisuudet

Etsinnässä juhla- ja kokoustilat Turussa tai Raisiossa? Otava Kahvilalta vuokraat tiloja sekä järjestää catering-palvelut. Kysy lisää, autamme mielellämme

VARATTAVAT TILAT

Meiltä löydät vuokratilat niin pienille porukoille kuin isommallekin juhlaväelle:

 • Kahvila Kisälli 10–80 henkilöä
 • Bistron kabinetti 20 henkilöä
 • Bistron koko tila 100 henkilöä
 • Hansasalin juhlatila n. 200 henkilöä
 • Café Sirius 30–60 henkilöä
 • Café Teutori sivutila 20–30 henkilöä
 • Café Teutori koko aulatila n. 80 henkilöä
 • Café Elephanten 8–20 henkilöä
 • Café Elephanten makasiini n. 40 henkilöä
 • Café Delfiini n. 10 henkilöä
 • Kahvila Otava, Impivaaran uimahalli n. 10 henkilöä
 • Café Pegasus 20–100 hlö
Katso catering-palvelumme!

HANSASALI Portsassa

Hansasalin juhlatila Portsan kupeessa soveltuvat niin isoihin kuin pieniinkin juhliin! Meiltä löytyvät tilat enimmillään noin 200 vieraalle. Vieraat voivat halutessaan jättää autonsa tilavalle pysäköintialueellemme aivan tilausravintolan ulkopuolella. Juhlatiloissamme on A-oikeudet, ja valmistamme itse tilaisuuteesi maistuvat ruoat. Vieraiden viihdyttämistä varten löytyy iso tanssilattia. Ota yhteyttä ja kerro meille tilatarpeestasi ja muista toiveistasi!

catering@kahvila-otava.fi

Ravintola Bistro

Ravintola Bistro tarjoaa juhla- ja kokoustiloja asiakkaidensa käyttöön. Tilamme soveltuvat mainioisti juhlatilaisuuksien, kuten syntymäpäivien ja häiden järjestämiseen. 

Kiinnostaisiko lounaspalaverin tai kaveriporukan illanistujaisten järjestäminen aivan Turun keskustassa, linja-autoaseman vieressä? Kabinettiimme mahtuu istumaan noin 20 henkilöä. Myös isommat tilaisuudet onnistuvat, tiloissamme on mahdollista kokoustaa jopa 100 henkilöä. Tiloista löytyy myös audiojärjestelmä videotykillä ja valkokankaalla. Bistron menusta voi tilata erikseen ruuat ja virvokkeet. 

Tilat:

 • Bistron kabinetti 20 henkilölle
 • Bistron koko tila 100 henkilölle

Kysy tarjousta kabinetin vuokraamisesta sähköpostitse, puhelimitse tai suoraan Bistrosta. Tervetuloa Bistroon!

bistro@bistroturku.fi

Café Pegasus

Elegantti Café Pegasus vuokraa tilojaan juhlakäyttöön. Ainutlaatuisiin tiloihimme kuuluu näkymät vanhan Turun raunioihin. Kesän aikana ravintolatiloihimme kuuluu myös sisäpihan viihtyisä terassialue. Toteutamme herkulliset tarjoilut pienistä suupaloista suurempiin pitoihinkin.

pegasus@kahvila-otava.fi

LUOSTARIMÄEN KAHVILA KISÄLLI

Kahvila Kisällistä voi vuokrata juhkatilat yksityisjuhliin. Meiltä löytyy tiloja mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Tilamme soveltuvat mainioisti niin pienen 10 hengen kuin isomman 80 hengen tilaisuuksiin. 

Oli sitten kyse perhejuhlista kuten syntymäpäivät, muistotilaisuus, valmistujaijuhlat tai taloyhtiösi etsii kokoustiloja niin ota yhteyttä ja suunnitellaan tarjoilut yhdessä.

Tilamme sijaitsevat idyllisessä 1850-luvulla rakennetussa puutalossa aivan Luostarinmäen museokorttelin vieressä Vartiovuorenkadulla Turussa.

kisalli@kahvila-otava.fi

KIRJASTON Café Sirius

Cafe Siriuksen monipuolisia tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksia varten niin kahvilan aukioloaikojen aikana kuin niiden jälkeen. Juhla- ja kokoustilamme sijaitsevat pääkirjaston sisäpihalla. Kahvilan yläpuolella olevien kokoustilojen vuokrauksesta vastaa Turun pääkirjasto.

sirius@kahvila-otava.fi

Café Teutori

Café Teutorin tilat voit vuokrata myös yksityiskäyttöön. Sijaitsemme osoitteessa Lemminkäisenkatu 3. 

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme olla avuksi!

teutori@kahvila-otava.fi

Café Elephanten
Taiteen talolla

Café Elephanten tarjoaa monipuoliset tilat erilaisiin tilaisuuksiin. Kokoustilamme sopivat 8–20 hengelle, kun taas Makasiinin tila on ihanteellinen 40 hengen tilaisuuksiin, oli kyseessä sitten kokous tai juhla. Tarjoamme myös kokoustarjoilut, cocktailpalat ja mahdollisuuden illallistarjoiluun tilaisuutesi yhteydessä. Café Elephanten sijaitsee Turun Taiteen talolla, tarjoten ainutlaatuisen ympäristön vanhan Turun tunnelmaan.

elephanten@kahvila-otava.fi

IMPIVAARAN TILAT

Impivaaran uimahallin yhteydessä sijaitsevat tilamme soveltuvat monenlaiseen käyttöön. Meillä järjestyvät niin kokoukset kuin lasten syntymäpäivät. Myös tilaussaunan vuokraus on mahdollista. Kokoustilojen vuokrauksesta vastaa Uimahallin kassapalvelut.

imppari@kahvila-otava.fi

Café DELFIINI

Raision Ulpukan yhteydessä oleva Café Delfiini tarjoaa muuntuvat tilat niin yksityis- kuin yrityskäyttöön.

 

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

041 314 0490