Maauimalan Kahvila Pikku Otava Turussa

Yllättikö jano tai nälkä uintireissulla? Ei hätää, sillä Samppalinnan uimalan yhteydessä palvelee Kahvila Pikku Otava. Maauimalan kahvilassa on tarjolla herkullisia, itse tehtyjä munkkeja sekä esimerkiksi jäätelöä, kahvia ja grilliherkkuja maauimalan nälkäisille ja janoisille vieraille. Jos mieleesi tuli jotain kysyttävää, ota yhteyttä!

Tuoretta ja itse tehtyä

Maauimalan kahvila tarjoaa tuoreita, hyvistä raaka-aineista itse valmistettuja tarjottavia, kuten herkullisia munkkeja ja grilliruokaa. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat luonnollisesti myös esimerkiksi jäätelö ja muut kesäpäivänviettäjien kaipaamat virvokkeet. Tule piipahtamaan kahvilassamme maauimalapäivän yhteydessä! Ystävällinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua hymyssä suin.

  • Example label Subtext

samppis@kahvila-otava.fi

Samppalinnan maauimala

Samppalinnan maauimala sijaitsee Turun keskustassa. Sen isossa altaassa on tilaa niin uimareille, vesijuoksijoille, uimahyppääjille kuin muillekin vedessä viihtyjille. Perheen pienemmille on tarjolla oma lasten oma allas. Uimataidottomat ja alle 10-vuotiaat ovat tervetulleita maauimalaan vain yhdessä uimataitoisen aikuisen kanssa. Alueella voi myös ottaa aurinkoa sekä auringonottotasanteilla että nurmialueilla.

Lue lisää maauimalan sivuilta

Nauti pientä purtavaa uintihetkien lomassa!

Lämpimään kesäpäivänviettoon kuuluu tietysti uiminen. Altaalla jaksaa viettää aikaa pidempään, kunhan pitää huolta siitä, että saa riittävästi raikasta juomaa. Myös nälkä on hyvä pitää loitolla. Maauimalan kahvilasta löydät paitsi virvokkeet, myös grilliruoat isompaan nälkään. Tule yksin tai koko perheen kera. Varauduthan siihen, että kauniina kesäpäivinä asiakkaita voi olla ajoittain runsaastikin. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme, joten ota yhteyttä, mikäli kaipaat lisätietoja. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostitse.

samppis@kahvila-otava.fi

Yhteystiedot ja aukioloajat

Samppalinnan maauimala

Kahvila Pikku Otava
Volter Kilven katu 2, 20800 Turku

 

Samppalinnan maauimala on avoinna kesäaikaan, ja aukioloajat vaihtelevat viikonpäivän ja sään mukaan.

 

Kesä 2023 avoinna:

  • ma–ti klo 8.00–19.30
  • ke klo 10.00–19.30
  • to–pe klo 8.00–19.30
  • la–su klo 8.30–18.30

Keittiö sulkeutuu 30 minuuttia ennen kahvilan sulkeutumista. Tervetuloa!

 

Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostitse: