Turun torille kahvila – avaamme Tori-Otavan 2022!

Turun torille avataan uusi kahvila vuonna 2022. Kahvila Tori-Otava palvelee niin kaupungin asukkaita kuin paikkakunnalle matkaavia turistejakin torin aukioloaikoja mukaillen. Meillä on tarjolla vasta keitettyä kahvia ja tuoreita, itse valmistettuja leivonnaisia sekä aamupalaa ja lounasta. Tervetuloa!

Tule kahville torille!

Haluatko pysähtyä hetkeksi nauttimaan torin tunnelmasta? Tule uuteen kahvila Tori-Otavaan Turun kauppatorilla. Meillä on tarjolla herkullisia, itse tehtyjä leivonnaisia, vasta keitettyä kahvia ja teetä sekä tietenkin kesäpäivään kaivattua jäätelöä ja muita virvokkeita.

Kahvilamme valikoimiin kuuluvat muun muassa:

  • tuoreet munkit

  • maistuvat leivonnaiset

  • vastakeitetty kahvi

  • irtojäätelö ja jäätelöannokset

  • kylmät virvoitusjuomat

  • ruokaa nälkäisemmille

  • hyvää palvelua ja mukavaa toritunnelmaa.

Aamupalaa ja lounasta joka päivä

Meillä on tarjolla myös runsas aamupala ja herkullisia lounasvaihtoehtoja joka päivä torin aukioloaikojen puitteissa. Aamupalatarjoilumme alkaa torin avautuessa kaupankäynnille aamulla kello 7, ja lounasta on tarjolla kello 11 alkaen. Aamupalaan kuuluvat puuro, tuoreet sämpylät, kahvi ja tee.

Lounasaikaan saat maistella itse tehtyä, sesongin raaka-aineista valmistettua, suomalaista ruokaa. Tarjolla on myös salaattia ja kevyempiä vaihtoehtoja sekä tietenkin leipää ja levitteitä.

 

Olemme huomioineet erityisruokavaliot – ja jatkossa kuuntelemme myös uuden kahvilamme asiakkaiden toiveita. Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Turun kauppatori on suosittu kohtaamispaikka

Turun Kauppatori on kaupan keskus ja suosittu tapaamispaikka. Torilla järjestetään myös erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja ja markkinoita. Kauppatoria on uudistettu viime aikoina. Tavoitteena on ollut elävöittää entisestään kaupungin keskustaa ja parantaa sen viihtyisyyttä. Olemme mukana tekemässä Turusta viihtyisämpää – tule Kauppatorille!