Kesäkahvila Otavan terassi palvelee Turussa

Kesäkahvila Otava tarjoaa tuttuja kotimaisia herkkuja Turun Kirkkopuiston yhteisterassilla. Olemme koko perheen kahvila, josta saat kahvia ja munkkeja sekä jäätelöä ja virvokkeita perheen pienimmillekin. Lisäksi meiltä löytyy juomaa jammailuun. Tervetuloa terassille nauttimaan kesästä ja kahvilamme maistuvista antimista! Kerromme mielellämme lisää, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

kesakahvila@kahvila-otava.fi

Perinteiset kahvilaherkut ja virvokkeet

Kesäkahvila Otava tuo perinteiset ja tuoreet kahvilan antimet Kirkkopuiston yhteisterassin makumaailmaan. Nyt Piispankadun päästä saa myös piispanmunkkeja! Tarjoamme tuoreita munkkeja ja muita leivonnaisia, kahvia teetä, jäätelöä ja virvokkeita aamusta iltaan. Saat meiltä maistuvat kahvilaherkut koko seurueelle ja halutessasi voimme myös pakata ne mukaasi kesäretkille!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

kesakahvila@kahvila-otava.fi

Kesäkahvila Otava palvelee juuri sinua yhteisterassin aukiolojen mukaan, aina suurella lämmöllä ja sydämellä.

Nauti Turusta Kirkkopuiston yhteisterassilla

Kirkkopuiston terassi on yhteisterassi, joka yhdistää ravintolat, kaupunkikulttuurin, historiallisen miljöön ja ystävät. Julkiset kaupunkipuistot rakennettiin 1800-luvulla viihtyisyyttä, virkistystä ja huvittelua silmällä pitäen. Tuomiokirkonpuistossa herrat ja daamit viettivät aikaa ja käyskentelivät jo 1830-luvulla. Nyt puisto on tämän hetken kaupunkilaisten monipuolinen viihtymisen paikka: elegantti, eurooppalainen ja aistikas. Se tarjoaa virkistäytymistä kaiken ikäisille.

Lue lisää Kirkkopuiston yhteisterassista

Yhteystiedot ja aukioloajat

Sijaitsemme Turun Kirkkopuiston yhteisterassilla, osoitteessa Tuomiokirkonkatu 1, 20500 Turku.

 

Tavoitat meidät helposti sähköpostitse osoitteesta kesakahvila@kahvila-otava.fi


Kirkkopuiston terassi on avoinna alueen aukiolon mukaan.

Kirkkopuiston terassi ja Kesäkahvila Otava avataan jälleen kesäkaudelle 12.5. klo 15 alkaen. 

 

Tervetuloa!